Referenciák

"Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam Zsófira. Nem csak a kiinduló problémákon, de a frissen felmerülő nehéz helyzeteken is átsegített. A házi feladatok pedig külön felébresztették bennem a rég elfelejtett kreativitást. Visszakaptam a vágyott önmagamat, és még annál sokkal többet. Egy felszabadult, magabiztos nő lettem mellette.Mindenkinek szívből ajánlom! Egyenes és megértő, a kérdései pedig sokat segítettek a felismerésben."
Lilla
"Zsófi az első szakember, akinél jártam. Ajánlás révén találtam rá, olyat kerestem aki nyitott és fiatal. Nagyon sokat segített a fejemben lévő zűrzavar rendszerezésében, nem csak a beszélgetések során, de a “házi feladatokkal” is. Kedves, empatikus, jó kérdéseket tesz fel, egyenes. Magánéleti és szakmai kérdésekről beszéltünk főként, de az értékrend és világnézet is felmerült, tanultam magamról általa. Részben neki köszönhetően életmódot is váltottam a találkozásunk óta."
Anna
"Zsófia az első pszichológus, akinél valaha jártam. Izgultam, amikor először mentem be hozzá, nem tudtam mire számítsak, de hála kedvességének és szakértelmének, az első pillanattól kezdve komfortosan éreztem magam és nagyon élveztem a közös beszélgetéseket. Mindig odafigyelt rám, bármilyen problémával fordulhattam hozzá, és minden alkalommal stresszmentesen jöttem el tőle. Bátran ajánlom mindenkinek, nekem rengeteget segített! :)"
Márk
"Sok cikket olvasva kerestem azt, aki számomra tud segíteni. Éreztem, hogy azok a gondolatok, az a megfogalmazás, amely Zsófi publikációiban megjelenik, megoldás lehet nekem. Szerencsés vagyok, hogy ilyen jó szakemberhez kerülhettem. Rengeteget tanultam, változtam az elmúlt években. Köszönöm, hogy ennyi időt tudott rám szánni."
Boldizsár
"Zsófia a legkedvesebb és legmegértőbb nő, akivel eddig találkoztam. Bármilyen félelmemmel és gondommal fordulhatok hozzá, tudom, Ő meghallgat. Mindig tehermentesen mentem el tőle és a tanításai segítségével hamar önbizalmat szereztem. Csak ajánlani tudom! :)"
Dóri
"Fantasztikus szakember. Már az első alkalom után nagyon pozitív véleményem volt, vártam, hogy újra mehessek. Rövid idő alatt nagyon sokat segített számomra. Tetszik, hogy nem csupán beszélgettünk, hanem apró feladatok alkalmazásával rávezetett, hogy meglássam azt, melynek következtében ma már sokkal kiegyensúlyozottabb lehetek. Bátran ajánlom! :)"
Dóra
"Hihetetlenül hálás vagyok Zsófiának az iránymutatásért amit tőle kaptam. A vele folytatott beszélgetéseknek hála egyenesebb, bátrabb és őszintébb lettem magammal, az érzéseimmel és az életemmel szemben. Úgy érzem, segített, hogy valóban felnőtté váljak, és megtanuljam kezelni a problémáimat. Csak ajánlani tudom!"
Hetti