Pszichológiai konzultáció

Amennyiben úgy érzed elakadtál az életedben, segítségre van szükséged, vagy egy stabil támaszra vágysz, fordulj hozzám bizalommal. Ezzel megteszed az első, és legfontosabb lépést annak érdekében, hogy az életedet olyan irányba tereld, amilyenbe szeretnéd. Személyközpontú attitűddel, maximális figyelemmel és előítéletektől mentesen várlak üléseimen, ahol biztonságos és nyugodt keretek között beszélhetsz nehézségeidről, problémáidról. Első találkozónk során átbeszéljük a hozott problémád, együttműködésünk kereteit és a további lehetőségeket is. Megígérhetem, hogy mindent meg fogok tenni, hogy energikus és közvetlen stílusommal eloszlassam esetleges aggodalmaidat és félelmeidet.

Tanácsadási folyamataimban előszeretettel alkalmazok dramatikus, családterápiás, művészetterápiás technikákat, valamint relaxációt. Erős empátiás és motivációs attitűddel bírok, de emellett nagyon őszinte vagyok, és a szembesítés sem áll távol tőlem. Bár gyermekkori élményeink, tapasztalataink gyakran komoly terhet helyeznek a vállunkra, de hiszek abban, hogy megfelelő támasz birtokában képesek vagyunk életük átformálására, és kész vagyok rá, hogy ezt a támaszt megadjam Neked. De fontos tudnod, hogy az eredményes együttműködéshez Rád is szükség lesz, az én feladatom annyi, hogy egy ideig kísérjelek az előtted álló úton.
Keress bizalommal!

Konzultáció árai:
12.000 Ft / 50 perc
11.000 Ft / 50 perc (kedvezményes, diák)

Online tanácsadás
Amennyiben a személyes megjelenés nehezen megoldható számodra, úgy a tanácsadás online formában is elérhető. Az ülések a személyes konzultációkhoz hasonlóan épülnek fel.

Fontos!
Pszichoterápiás folyamatot, gyógyszeres kezelést nem végzek, így amennyiben a hozott probléma túlnő a tanácsadás keretein, úgy klinikai szakpszichológus/pszichoterapeuta/pszichiáter kolléga felkeresését ajánlom.